Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE TOR 24
Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE TOR 24
Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE TOR 24

Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE TOR 24

PRODUCATOR: FERROLI

COD: GCJO60EA

In stoc

PRET: 2769 Lei TVA INCLUS

 

Centralele murale electrice Ferroli TOR sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid. 

Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionare a procesului  de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli TOR sunt  unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99,5 %.

Gama de puteri pe care aceste echipamente le acopera (6 - 24 kW)  asigura  solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale. 

Cu un afisaj digital de mari dimensiuni simplu si intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare cat si selectarea parametrilor de functionare . 

Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli TOR realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare. 
Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionarea alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.

Pentru un confort superior centralele electrice Ferroli TOR permit prepararea in regim prioritar a apei calde menajere utilizand un boiler indirect (ex: Ecounit F)

VERSIUNI DISPONIBILE :

·         TOR 6, 220-240V~/50 Hz – 6 kW

·         TOR 9, 220-240V~/50 Hz – 9 kW

·         TOR 12, 400V 3N~/50Hz – 12 kW

·         TOR 18, 400V 3N~/50Hz – 18 kW

·         TOR 24, 400V 3N~/50Hz – 24 kW

DOTARI 

  • panou de comanda digital

  • posibilitate reglare centrala cu termostat de camera

  • preparare apa calda menajera cu boiler extern legat printr-o vana cu 3 cai


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE