Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE LEB 7.5 - TS, 7 kw

Ferroli CENTRALE MURALE ELECTRICE LEB 7.5 - TS, 7 kw

PRODUCATOR: FERROLI

COD: GCHO10EA

Stoc epuizat

PRET: 2034 Lei TVA INCLUS
PRET VECHI: 3679 Lei

 

Centralele murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid. 

Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionare a procesului  de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli LEB TS sunt  unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99,5 %.

Gama de puteri pe care aceste echipamente le acopera (6 - 28 kW) cat si  posibilitatea de multiplicare a acestora prin cascadare, asigura  solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale. 

Cu un afisaj digital de mari dimensiuni simplu si intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare cat si selectarea parametrilor de functionare . 

Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli LEB TS realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare. 
Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionarea alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.

Pentru un confort superior centralele electrice Ferroli LEB TS permit prepararea in regim prioritar a apei calde menajere utilizand un boiler indirect (ex: Ecounit WT)

Cu o placa electronica de ultima generatie centrala electrica LEB TS permite in plus gestionarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cat si programarea perioadei de functionare gratie sistemului încorporat de cronocomanda.

 

VERSIUNI DISPONIBILE

 

  • LEB TS 7,5

DOTARI

  • panou de comanda digital

  • posibilitate gestionare circuit incalzire in pardoseala

  • posibilitate reglare centrala cu termostat de camera

  • preparare apa calda menajera cu boiler extern legat printr-o vana cu 3 cai

  • posibilitate de montare in cascada cu regulator de cascada suplimentar (6 aparate)


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE